уторак, 28. фебруар 2012.

Best of Milan

Na ulicama Milana dominirali su prethodnih dana, očekivano, svi aktuelni trendovi.
 Jarke boje, dezeni, mix printova, pasteli i efektni detalji. Uživajte u modnoj paradi sa Milanske nedelje mode i pokupite najoriginalnije i najsmelije ideje:)
izvori:
Vogue,HarpersBazaar,Elle,Fashionologie..

четвртак, 23. фебруар 2012.

Melodic daydream


Prvi zraci Sunca i topljenje dosadnog snega siguran su pokazatelj dugo očekivanog proleća. Moje raspoloženje je nakon neophodne doze D vitamina ponovo u plusu. Kako se smenjuju godišnja doba, smenjuju se i lookbook-ovi fenomenalnog Ruche-a i ja se gotovo svaki put podjednako oduševim.
Jako mi prijaju njihove nežne, sanjive, pastelne kreacije sa retro prizvukom. Baš onakve kakvim ja zamišljam svoje prolećne kombinacije.
Kosu odmaram od preparata, puštam je da se prirodno ukovrdža, oblačim svoj najcvetniji džemperić, pastelno roze lepršavu suknju, bledo žute baletankice i retro nakit i uživam u štrapaciranju po gradu bez crnih brda snega po mokrom trotoaru i bez kaputa naravno.I voila! Još samo malo i tu je!

уторак, 21. фебруар 2012.

LFW - Erdem

Londonska nedelja mode je u toku i moji favoriti se menjaju i proširuju sa svakom pogledanom revijom. 
Jelena je napisala odličan tekst o Londonskoj nedelji mode ovde koji je sjajan nagoveštaj zanimljivih revija koje imamo prilike do pogledamo, barem ovako online...
Moj današnji favorit je Erdem. Kolekcija za jesen-zimu 2012. je nešto dramatičnija i mračnija od prolećne, ali to je i očekivano kada su jesenje kolekcije u pitanju. Nije da mi nedostaju tamne boje, ove sam ih se zime zasitila ali ko bi odoleo električno plavoj romantičnoj haljini ili teget jednostavnoj haljinici sa dodatkom čipke. Na mene su svakako ostavile utisak. Dominiraju mistične nijanse poput plave, teget i ljubičaste.
Verujem da će nam nakon pastelima obojenog proleća i leta koji nas očekuju(jedva čekam), ove boje baš prijati.
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...