недеља, 30. септембар 2012.

Sunny inspirations


Jesen nam je stigla kalendarski, ali srećom temperature su i dalje dovoljno visoke da možemo da zaboravimo na tu činjenicu i još malo šetamo svoju letnju gardarobu. Zato razmišljanje o jesenjim trendovima ostavljam za koji dan, a danas se selimo u prolećnu kolekciju brenda Nonoo predvidjenu za narednu sezonu.

Kolekcija je prikazana na NY nedelji mode i svojim šarmom koji podseća na vintage odeću unapredjenu za moderne dane. Meni je baš legla.
Uživajte u sunčanom vkendu:*











izvor:http://quitecontinental.net/2012/09/14/nyfw-recap-nonoo-ss-2013/

уторак, 25. септембар 2012.

понедељак, 17. септембар 2012.

Dreamy

Agonija zvana pokvaren laptop i dalje traje pa je odsustvo javljanja neizbežno.
Nisam verovala da će mi odsustvo racunara u ovoj meri nedostajati, ali dobra strana ove situacije je što konačno imam više slobodnog vremena i nedeljno uspevam da zavrsim i po dve knjige. Neverovatno koliko nam online lutanja gutaju vremena.
Danas sa vama delim sjajne radove Alison Tyne. Serija njenih fotografija Dream ostavila je snažan utisak na mene i što ih više posmatram to se više asocijacija niže. Nadam se da će se i vama dopasti.








уторак, 4. септембар 2012.

After a long time..

Posle velike pauze, konacno je doslo vreme za novi post.
Zbog niza okolnosti blog je cini mi se trpeo najvecu zrtvu kada je moje slobodno vreme u pitanju. Nakon godisnjeg odmora pocela sam da volontiram na televiziji B92 i bila sam vrlo angazovana poslednje tri nedelje, a u medjuvremenu mi se desio peh sa laptopom tako da trenutno post pisem na sestrinom kompijuteru i nadam se da cu uskoro resiti sve tehnicke probleme.
Hvala puno svima na mailovima i pitanjima, nisam odustala od blogovanja : )

U postu sam okacila jedan od priloga koji sam radila za vesti a cija tema je Grupna kupovina na Internetu. Moj glas zvuci jako smesno, ni ja ne mogu da se naviknem na njegovu boju jer meni zvuci drugacije kad sebe slusam:)






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...