петак, 1. фебруар 2013.

The Carrie Diaries



Posle Seks i Grada ponovo se vraćamo Keri novom serijom Kerini dnevnici. Serija prati mladu Keri pre nego što je započela svoj zivot u Njujorku. Mnogima su  i filmovi bili previše, a serija do sada dobija vrlo podeljene kritike. Činjenica je da su i Kendas i producenti želeli da izvuku što više od megapopularnog lika pa odatle I ovaj nastavak.
Meni se ni knjiga nije naročito svidela, ali dala sam šansu mladoj Sofiji Rob da pokuša da me razuveri. 
Serija očigledno cilja na mlađu publiku koja se nije toliko vezala za prvobitni Seks i grad.  Za sada posle odgledane dve epizode mogu reći da nisam bitno promenila mišljenje, osim zanimljive odeće i simpatičnih mladih glumaca za sada nisam videla ništa što bi me nateralo da se predomislim.. Kakvi su vaši utisci?





16 коментара:

  1. Na kom programu se emituje?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam gledala online,ne prikazuje se jos na nasim programima..
      Mozes da skines preko Torenta..

      Избриши
    2. mOZE LIKN DA GLEDAM I JA ONLINE. :DD

      Избриши
    3. Najsigurnije ti je da besplatno skines Utorrent a onda na Piratebay.se ukucaš ime serije i skineš epizodu po epizodu.Na taj način možeš da uključiš prevod. Sajtovi koji omogućavaju online gledanje često traže da se prvo registruješ i nisu uvek dostupni za gledanje iz Srbije.Nadam se da sam pomogla.Ako ti nešto bude trebalo pošalji mi mail..

      Избриши
  2. Ja sam odgledala 3 epizode i sve vise mi se svidja! :D

    ОдговориИзбриши
  3. Negde je i logično da ponude ljudima i tu stranu priče. Ipak, mislim da im nisam u ciljnoj grupi. :D Jel' mi se čini ili je radnja smeštena u neke šarene '80te?

    ОдговориИзбриши
  4. I ja mislim da je SATC serija nenadmašna, kao i da sam prestara da bih se oduševila srednjoškolkom Keri. Ni knjiga mi se nije nešto dopala, ovaj tvoj post je samo učvrstio moju odluku da ne gledam :-)

    ОдговориИзбриши
  5. Ja volim Keri i verujem da nije lose uradjena ni nova serija. Svakako hvala na ovim obavestenjima, rado cu pogledati...hm, mada bi volela IPAK nastavak SATC...to mi nekako logicnije, valjda je to nama starijima logicnije koje smo vec bile Keri

    ОдговориИзбриши
  6. ja sam citala knjigu i bila mi je predobra, ali serija ne bas, i ako sam samo 2 epizode pogledala mozda poslje bude zanimljivije, =/ ali i ja bi vise voljela nastavke SATC =(

    ОдговориИзбриши
  7. ja sam tek odgledala prvu epizodu i onako... sipmpaticna mi je
    keri se tad oblacila puno bolje nego u S&C ako smem da primetim :D

    nastavicu da je gledam :)

    ОдговориИзбриши
  8. Seriju sam obozavala, a volela sam i filmove. Knjiga mi nije bila nesto jer nisam imala utisak da se radi o istim likovima. Kerine dnevnike sam citala, ali mi je bila kao neka tinejdzerska knjiga. Seriju jos nisam gledala - dacu joj sansu, ali sam sumnjicava. Jedino SJP vidim kao Carrie, a ova mi se mozda i dopadne iskljucivo zbog mode :)))

    ОдговориИзбриши
  9. gdje jos mogu gledat epizode osim da ih skinem preko torenta?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sajt koji je imao tu opciju je u kvaru vec neko vreme pa ja sve skidam preko torenta:(

      Избриши

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...