уторак, 29. јануар 2013.

Blog / girl crush

Odavno na blogu nije bilo preporuka drugih blogova. 
Danas Vam predstavljam SaruVickers koja vodi modni blog na adresi  Classy Girls Wear Pearls
Sa svojim dečkom poslednjih nekoliko godina vodi uspešnu kompaniju koja se bavi proizvodnjom kvalitetnog nakita i detalja inspirisanih nautičkim stilom. 
Pre samo nekoliko godina ovaj par je svoje rukotvorine prodavao na malim lokalnim sajmovima rukotvorina u Novoj Engleskoj a danas vode čitavu fabriku. Sajt na kome možete pogledati šta oni sve to prave zove se Kiel James Patrick. Ovaj mladi par imao je poslednjih godina puno uspeha, a zahvaljujuci svom ličnom stilu mislim da su sebi najbolja reklama.
Dok sam listala Sarin blog imala sam u početku utisak kao da vrtim Ralph Lauren-ov katalog što se stila i fotografija tiče. Njen stil je klasičan, elegantan, sveden ili kako bi Amerikanci rekli “Prepy”. 
Mene donekle podseća na Kejt Midlton i rekla bih da je njen stil dostojan jedne princeze.  Posebno me oduševljavaju njene prelepe fotografije jer osim besprekornih outfita možete videti i predivne lokacije na kojima se ona slika poput odmarališta, savršeno uređenih vikend kuuća ali i ne tako često dostupnih lokacija poput predsedničkih apartmana. 




















12 коментара:

  1. Ne mogu da vjerujuem...baš sam i ja istraživala njen blog prije nekoliko dana :)...odlična preporuka!!!

    ОдговориИзбриши
  2. fotografije i stil za deset...i ja volim vidjeti destinacije i lokacije, to nekako čini postove boljima, ove njene fotografije naš profesionalno izgledaju. lijepa preporuka!

    ОдговориИзбриши
  3. I love her blog too! I feel like it's all a Nautica ad, so cute!

    Alexandra xo

    tovogueorbust.com

    ОдговориИзбриши
  4. Great blog!

    If you get a sec, check out me latest post... ' Diamonds Are A Girls Best Friend.' It was love at first sight when I saw this skirt. I would love to read what you think.

    Be featured on Stylishly In Love: If you would like a chance to be featured on my fashion blog, then email me (stylishlyinlove@gmail.com) a picture of your go-to outfit for Valentine's Day. In honor of Valentine's day I will be featuring 14 bloggers. Make sure to email me by February 11th.
    Thank you.

    Sofia

    stylishlyinlove.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Da, bas lici na Kejt, a stil joj je savrsen, zaista

    ОдговориИзбриши

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...